Citater til konfirmation

Konfirmation står altid som en skelsættende begivenhed i unge menneskers liv. Det er denne dag der på mange måder er at betragte som dagen, hvor en ung dreng eller pige træder ind i de voksnes rækker.

Som voksen følger der som bekendt et helt andet ansvar, og med tiden kommer disse unge mennesker ud for vanskeligheder, hvor de skal vælge den rette vej og træffe de rigtige beslutninger for at komme helskindet ud af det. Hvis du står og mangler et par gode citater, du kan fyre af ved en sådan lejlighed, så kommer vi med 5 styks her du gerne må låne.

Bliv klogere med konfirmationscitater

Dette citat kommer fra den amerikanske filosof og forfatter Ralph Waldo Emerson. Det handler om, at verden er fyldt med muligheder, og at du er nødt til at udforske den og prøve dig frem for at finde ud af hvad der er rigtigt og forkert. Hvis du af og til fejler, bør det kun betragtes som en del af det eksperiment, der før eller siden leder dig til sandheden.

Disse ord stammer fra den karismatiske, britiske premierminister Winston Churchill. Citatet opfordrer til, at man vælger den positive vinkel, og forsøger at få det bedste ud af enhver situation, uanset hvor håbløs den ser ud. Positivitet frem for negativitet.

Søg ikke success, søg værdier

Dette citat er leveret af geniet over dem alle, Albert Einstein. Einstein argumenterer med dette citat for, at man ikke må give afkald på sine gode værdier i jagten på succes. Alle mennesker ønsker naturligvis succes i livet, men man bør først og fremmest stræbe efter at være et godt menneske.

Hvis man ved præcis, hvad man skal gøre, hvorfor så gøre det?

Den berømte spanske maler Pablo Picasso kom med disse kloge ord. De understreger at livet er fyldt med spørgsmålstegn, og at man ikke altid ved hvilken retning der er den rigtige, men at netop det uvisse ved ens beslutninger, er noget af det der gør livet så fantastisk.

Konfirmations citaterne skal gøre konfirmanden klogere

Vi slutter selvfølgelig af med et citat af vores helt egen H.C. Andersen. Uanset hvor mange historier du læser, eller film du ser, er der stadig intet større eventyr end den vidunderlige rejse der er vores liv, og det gode ved det er, at det kun er lige præcis dig der kan leve det.

Check Also

Toastmaster til konfirmation

Toastmaster til konfirmation – det skal du huske En toastmaster er altid en person, der ... Read more